Проверка на сметкa за ТОК

За да направите проверка на ток се нуждаете от "Клиентски или абонатен номер", който може да откриете на вашата фактура или касова бележка за платена електроенергия, издадена от съответното електроразпределителното дружество.

Проверка на ТОК за ЧЕЗ

Проверка на ТОК за EVN

Проверка на ТОК за Енерго Про


Проверка на ток - телефони:

Телефон ЧЕЗ - 0700 10 010

Телефон EVN - 0700 161 61

Телефон Енерго Про - 0700 102 07

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Клиентите на ЧЕЗ както битови, така и стопански могат да проверяват дължимите от тях суми за консумирана електроенергия чрез интерактивно гласово меню (IVR) на горещия телефон на дружеството. Потребителите трябва да се свържат с номер 0700 10 010 (денонощна телефонна линия на цената на един градски разговор), да следват гласовите инструкции и да въведат ИТН номера на електромера, за който искат да проверят дължимата сума. Системата автоматично проверява и съобщава на клиента дали има задължения и на каква стойност са те.

Средно 4 хиляди клиенти правят проверка на сметката си чрез телефонната линия 0700 10 010, а в сайта www.cez.bg средно на месец се правят 380 хиляди проверки на сметка.

EVN Онлайн плюс Проверка на сметка и онлайн плащане От месец август 2012 г. функционира усъвършенстваната онлайн система за проверка и заплащане на задължения към EVN България Електроснабдяване и/или EVN България Топлофикация – EVN Онлайн плюс. Предимствата за клиентите: по-голяма защита на личните данни чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка, достъп до информация не само за актуални, но и за стари неплатени задължения, възможност за незабавно и сигурно онлайн плащане с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ. Уважаеми клиенти, за да се възползвате от новите услуги на EVN Онлайн плюс, можете да се регистрирате тук. Необходими са ви само клиентски номер, номер на фактура, издадена за този клиентски номер, и актуален имейл адрес, до който имате достъп. Клиенти, които са имали регистрация в старата услуга „Проверка сметка” на сайта на EVN България www.evn.bg, е необходимо да се регистрират отново в подобрената система на EVN Онлайн плюс. Към регистрация.

Проверка.net | 2018 © Всички права запазени!